3. oktoober 2017

Tulekul Eesti ehituskonverents 2017

Ehitussektori traditsiooniline aastalõpu suursündmus toimub tänavu 28. novembril Kultuurikatlas. Käesoleval nädalal on konverentsile võimalik registreeruda veel soodushinnaga!

Teeme kokkuvõtteid 2017. aastast ja vaatame tulevikku, rääkides ehitusturu suundumustest ja 2018. aastal.

Konverentsile ootame kõiki, kes on ehituses tegevad- ehitus- ja ehituskonsultatsiooniettevõtete juhte, omanikke, nõukogu ja juhatuse liikmeid, finants- ja arendusjuhte, arhitektid ja ehitusmaterjalitööstuse ettevõtete juhte.

Uurime valdkonna võtmeisikutelt, millised on Eesti ehitussektori väljakutsed ja perspektiivid lähiaastatel, mida on oodata seoses Rail Balticu taristu ehitamisega Eesti ehitussektorile, millised muudatused on toimunud seadusandluses ja mis häirib täna ehitusvaldkonna ettevõtluskeskkonda. Õnnitleme konverentsil sektori parimaid ja kuulame nende edulugusid. 

Konverentsil esinevad Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ehituse asekantsler Jüri Rass, Rand & Tuulbergi omanik ja EETL juhatuse esimesse Raivo Rand, Rail Balticu riiklik koordinaator Siim Kallas, Swedbanki ehitussektori juht René Zibo, COBALT Advokaadibüroo vandeadvokaat Kadri Matteus,  KredEx Krediidikindlustuse juht Meelis Tambla,  Innopolis Insenerid juhatuse liige Oivo Manninen ja teised.

Päeva modereerib COBALT Advokaadibüroo advokaat Raul Keba.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN

Lisandra Treimann 

Ehitusuudiste sündmuste programmijuht

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785