Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 30. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmis Tallinna Perekeskuse fassaadiremont

Foto: Tallinna LV
Eile avati Asula tänaval Tallinna Perekeskuse värske ilme saanud maja. Terve suve kestnud fassaadiremont läks maksma ca 100 000 eurot.

Tööd tegi Koda Ehitus OÜ. Objekti juhiks oli Martin Dubov.

Tallinna abilinnapea Merike Martinson tänas ehitajaid kiire ja kvaliteetse töö eest ning perekeskuse kollektiivi, et ka remondi ajal jätkati keskuses tööd ja lapsed said keskuses suvel aega veeta ning lõuna ajal sooja toitu süüa.

Tallinna Perekeskus on Tallinna linna sotsiaalhoolekande asutus, mis on loodud laste ja nende vanemate toetamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785