Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 31. august 2017

Nordeconil valmib kaks kortermaja

Autor: Tiit Mõtus
Nordeconil on omaarendusena valmimas Tallinnas Kristiines kaks kolmekorruselist 15 korteriga kortermaja.

„Eesti elamuehitus, eelkõige Tallinnas ja Tartus, on praegu aktiivne, samaaegselt on ehituses ja valmimas väga palju elupindu. Nordeconi elamuarendusprojektide hulk ei ole märkimisväärne, kuna soovime eelkõige tagada kvaliteedi ja pakkuda koduostjale rohkem, kui vaid elamispinda,“ ütles Nordecon ASi elamuarenduse osakonna juht Toomas Rell. 

Hooned projekteerisid arhitektuuribüroo R-Konsult arhitektid Irina Raud ja Erkki Tammeleht. Kaks uut elumaja on moodsa arhitektuuriga kolme elamukorrusega, neis on kokku 30 kahe-, kolme- ja neljatoalist korterit. Kõigil korteritel on rõdu või terrass. Hoonete esimesel korrusel paiknevad autokohad, panipaigad ning tehnilised ruumid. 

Ehitustööde raames uuendati ka Hane tänava seni korrastamata lõik, rajati uus kõnnitee ja tänavavalgustus.

Nordecon jätkab Tartus Tammelinnas ka Uus-Tammelinna kortermajade ehitust.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785