Tallinn panustab kergliiklusteede rajamisse

Tallinna Kommunaalameti 2017. aasta teede investeeringute objektilise kava alusel on käesoleval aastal planeeritud ehitada kergliiklusteed Tartu maanteele Lennujaama teest Vana-Tartu maanteeni, Tuuliku teele Kadaka teest Halla tänavani ning Kakumäe teele Landi tänavast Soolahe teeni.

„Lisaks on hetkel projekteerimisfaasis Kakumäe randa viiva Räime tänava puuduolev kergliiklustee lõik Silmu tänavast Räime tn 50-ni ning  kõnnitee rajamisega on planeeritud alustada käesoleval aastal,“ ütles Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik

„Ja kõigile jalgratturitele ja muidu tervislike eluviiside harrastajatele on hea uudis ka see, et   Reidi tee ehituse mahus rajatakse Pirita teed ja kesklinna ühendav kergliiklustee,“ lisas Vesiallik.

Järgnevatel aastatel on planeeritud rajada Ülemiste liiklussõlme ja Kadriorgu ühendav kergliiklustee ning Kalaranna tänavat ja Reidi teed ühendav kergliiklustee, teatas linnavalitsus.

 

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed