Storent ostis Cramo rendipunktid Venemaal ja Lätis

Foto: Storent

Baltikumis, Soomes ja Rootsis tegutsev ehitusseadmete rendiga tegelev ettevõteStorent Investments ostis Cramo Läti ja Kaliningradi ettevõtted SIA Cramo ja OOO Cramo Kaliningrad: kokku seitse tegutsevat rendipunkti 43 töötajaga.

"Omandamine sobib ideaalselt Storent’i arengustrateegiaga ja võimaldab meil jõuda turul juhtivale positsioonile Lätis. Vene ettevõtte omandamine annab meile uue võimaluse piirkonna näol, kus saame oma kogemusi suurendada tänu 2018. aastal toimuvale FIFA World Cup’le Kaliningradis, "ütles Andris Pavlovs, Storent’I juhatuse liige.

"Meil on hea meel liita oma meeskonnaga Cramo spetsialistid ja oodata sünergiat uutest täiendavatest tehnilistest võimalustest ja tööjõust, et kasutada kasvavat ehitusturgu veelgi enam ning laiendada meie pakkumist turul ja suurendada teenuste kvaliteeti klientidele," ütles Storent’i juhatuse liige Andris Bisnieks.

Storent on üks juhtivaid rendiettevõtted Baltikumis, mis tegutseb 21 rendipunktiga Lätis, Leedus ja Eestis. 2016. aasta detsembris omandatud Leinolift OY avas  juurdepääsu Soome renditurule. 2017. aasta mais alustas Storent tegevust Stockholmis Rootsis. Alates 2014. aastast on Storent’i enamusosalus Darby Private Equity käes.

Pärast ettevõtete omandamist ulatuvad Storent’i äritulud umbes 40 miljoni euroni aastas. Tehingu üksikasju pooled ei avalikustanud.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785