24. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Betoonelement tähistas veerandsaja täitumist

Tordi lõikas lahti Vaido Leosk.
Eesti juhtiv betoonelementide tootja AS E-Betoonelement tähistas ettevõtte 25. aastapäeva džäss-klubi Wool Moon elluäratamisega kutsutud külalistele. Neljapäevaõhtuseks peaesinejaks oli prantsuse täht Ann-Shirley.

AS E-Betoonelemendi 25. sünnipäevaks ärkas ellu džässiklubi Wool Moon, mille raames on Eestis 2000-ndatel aastatel esinemas käinud maailmanimega džäss-artistid Randy Brecker, James Carter, Kurt Elling, Maceo Parker ja mitmed teised. Selle aasta esinejaks oli prantsuse-kameruni laulja Ann-Shirley.

Majanduslangusega vajus ka Wool Moon aastateks unustusehõlma, et nüüd, juubelisünnipäevaks veel säravamalt valitud külaliste ette ilmuda.

Ettevõtte Harku tehase 4500-ruutmeetrine peosaaliks kohandatud tootmishoone muutus taas üheks õhtuks glamuursete tippdžässi artistide esinemis-paigaks, pakkudes rõõmsat klubimeeleolu ja küllaga emotsioone.

„Ütleksin, et meie ettevõtte ajalugu peegeldab kujukalt taasiseseisvunud Eesti riigi ülesehitamise lugu,” ütles AS E-Betoonelement juhatuse esimees Vaido Leosk. „Tolle aja mõte – ühendada piiritagused elemenditehnoloogia teadmised ning Eesti ettevõtjate tarmukus, tohutu soov luua ja areneda on edukalt vilja kandnud. Oleme osa suurest kontsernist Consolis, mis tagab meile võimaluse jagada ning saada teadmisi sõsarettevõtetelt kolmekümnest riigist,” sõnas Leosk. 

„Eesti mõistes on tegu kogenud ja eluküpse ettevõttega, maailma mõistes aga noore ettevõttega, kes pole oma ärimudelit pidanud drastiliselt muutma. Oleme kindlad, et tööstuslik betoonelementide tehnoloogia on jätkuvalt turul parimaid lahendusi,” rääkis Leosk.

AS E-Betoonelement asutati 1992. aastal kolme ettevõtte – Eesti Ehitus AS, OY Rudus AB, SRV International OY poolt. 2002. aastal sai ettevõtte 100% omanikuks Euroopa juhtivaid betoonelemenditootjaid ühendav kontsern Consolis, mis omab üle 100-aastast kogemust ja on esindatud 30 riigis.

25 aasta jooksul on oma toodanguga antud panus sadade hoonete ja rajatiste valmimisse, kaasa arvatud: Rocca al Mare kool, Luku-Experdi kontorihoone, TÜ Narva kolledž, Tondiraba jäähall, Maxima logistikakeskus, kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 jne.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785