Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ha Serv omandas Soome termopuidutootja

Foto: Suomen Lämpöpuu
Eesti puidutööstusettevõte Ha Serv omandas termopuittoodetele tootmisele spetsialiseerunud ettevõtte Suomen Lämpöpuu Oy. Ühinemine laiendab ettevõtete tooteportfelli ning kasvatab neid uutele eksportturgudele.

14. septembril kohtuvad mõjukamad Eesti ehitusmaterjalide tootjad konverentsil „Materjalitootjate äriplaan 2018- kuidas pääseda piiri taha?”.

Konverentsi fookus on tänavu ekspordil ja kuulame, millised on võimalused ja kellel on eelised pääsemaks piiri taha enda tooteid ja teenuseid pakkuma. 

Pane ennast kirja SIIN.

„Soovime termopuittoodete turul kiiremini laieneda ning kahe ettevõtte liitmine on selleks suurepärane võimalus. Sedasi avardame oma geograafilist haaret, kliendibaasi ning termopuittoodete portfelli,“ selgitab Ha Servi tegevjuht Marko Kevvai. „Oleme Suomen Lämpöpuust teadlikud juba aastaid. Ülevõtmine ja koostöö annab meile võimaluse pakkuda klientidele uusi ja innovaatilisi tooteid.“

Suomen Lämpöpuu on Soomes tegutsev terrassi ja muude termopuittoodete tootmisele ning ekspordile keskendunud ettevõte. Ettevõte asutati 1999. aastal ning selle müük on täna enam kui 6 miljonit eurot. Ettevõtte 30 töötajaga tootmisüksus asub Soome linnas Teuvas.

„Meie ettevõte on kvaliteetsete kemikaalivabade termopuittoodete tootmise teerajaja ning meil on hea meel, et saame Ha Serviga jõud ühendada ning oma kasvu kiirendada,“ sõnab Suomen Lämpöpuu tegevjuht, Juha Palonen.

Livonia Partners investeerib Baltimaades tegutsevatesse keskmise suurusega, arenevatesse ja hästi juhitud ettevõtetesse. Livonia Partners omandas Ha Servi 2016. aasta veebruaris. Tegemist oli fondi esimese investeeringuga praegusest neljast. Hetkel teenindab Ha Serv kliente enam kui 25 riigis ning ettevõtte müügitulu ületab aastas 20 miljonit eurot.

„Selle investeeringuga siseneb Ha Serv uude kasvufaasi,“ selgitab Livonia asutajaliige Kaido Veske. „Livonia jätkab aktiivset koostööd juhtkonnaga, et toetada ettevõtte iseseisvat ja ka strateegiliste ülevõtmiste või ühinemistega seotud arengut.“

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785