29. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon sõlmis 8 miljonilise ehituslepingu

Foto: Raul Mee
Nordecon sõlmis maanteeametiga lepingu Tallinn–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Valmaotsa–Kärevere lõigule, mille tööde maht ulatub koos käibemaksuga 8,1 miljoni euroni.

Ligikaudu 7,4 kilomeetrisel lõigul ehitatakse välja neli 2+1 ristlõikega teelõiku ehk mõlemasse sõidusuunda kaks möödasõiduala, samuti rajatakse vajalikud tagasipöördekohad ning juurdepääsu- ja kogujateed, teatas Nordecon börsile. Lisaks paigaldatakse ca 14 km ulukitara ning ca 900 m erinevaid müratõkkeid. Ehitustööd valmivad 2018. aasta juunis.

Nordeconi kontserni 2016. aasta konsolideeritud müügitulu oli 183 miljonit eurot. Kontsern annab tööd ligi 720 inimesele ja selle aktsiad on noteeritud NASDAQ Tallinna börsi põhinimekirjas alates 2006. aasta maist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785