Nordecon sõlmis 8 miljonilise ehituslepingu

Nordecon
Nordecon

Nordecon sõlmis maanteeametiga lepingu Tallinn–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Valmaotsa–Kärevere lõigule, mille tööde maht ulatub koos käibemaksuga 8,1 miljoni euroni.

Ligikaudu 7,4 kilomeetrisel lõigul ehitatakse välja neli 2+1 ristlõikega teelõiku ehk mõlemasse sõidusuunda kaks möödasõiduala, samuti rajatakse vajalikud tagasipöördekohad ning juurdepääsu- ja kogujateed, teatas Nordecon börsile. Lisaks paigaldatakse ca 14 km ulukitara ning ca 900 m erinevaid müratõkkeid. Ehitustööd valmivad 2018. aasta juunis.

Nordeconi kontserni 2016. aasta konsolideeritud müügitulu oli 183 miljonit eurot. Kontsern annab tööd ligi 720 inimesele ja selle aktsiad on noteeritud NASDAQ Tallinna börsi põhinimekirjas alates 2006. aasta maist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed