26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K ehitab lauluväljaku lähedusse uue teenindusjaama

Foto: Andres Raudjalg
Circle K ehitab Tallinna Lauluväljaku lähedusse, Narva maantee kõrval olevale senisele tühermaale poolteist miljonit eurot maksva uue teenindusjaama.

“Lauluväljaku jaam hakkab lisaks linnakodanikele täiendavalt teenindama sadamast Smuuli teele ja sealt edasi Tallinna ringteele suunduvat transiiti. Arvestame ka lauluväljakul toimuvate kontsertide ja ürituste publikuga, kuna uue jaama näol tekib piirkonda kaasaegne söögikoht,” kommenteeris Vahtrik pressiteates.

Laulauväljaku teenindusjaam hakkab asuma 4000 m2 suurusel maa-alal Turba tänava alguses aadressil Narva mnt 138. Circle K plaanib ehitustöödega alustada kohe ning jaam valmib sügisel. Mugavuspoe suuruseks saab olema sarnaselt teiste teenindusjaamadega 160m2. Ettevõte investeerib Lauluväljaku teenindusjaama rajamisse 1,5 miljonit eurot.

Lauluväljaku jaama näol on arvult juba teise täiesti uue teenindusjaama ehitamisega, millest Circle K on sel kuul teada andnud. Juuni keskel teatas Circle K 1,5 miljonit eurot maksva täisteenindusjaama ehitamisest Tallinna ringteele Jürisse. Jüri teenindusjaam valmib samuti sügisel.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis annab tööd rohkem kui 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 56 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785