Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 1. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn otsib Haabersti sotsiaalkeskuse ehitajat

Foto: Tallinna linnavalitsus
Tallinna Linnavaraamet valmistub Haabersti sotsiaalkeskuse rekonstrueerimiseks. Väljakuulutatud riigihankega otsitakse Õismäe tee 24 sotsiaalkeskuse rekonstrueerimise I etapi tööde teostajat.

„Haabersti sotsiaalkeskuse 1976. aastal ehitatud hoone on aastate jooksul amortiseerunud ning vajab põhjalikku remonti,“ ütles abilinnapea Eha Võrk pressiteates.

Hoonel on kaks ühesuguse põhiplaaniga tiiba (korpused A ja B) ning neid ühendav ühekorruseline osa (korpus C). Esimeses etapis teostatakse A-korpuse ning osaliselt ka C-korpuse sisemised rekonstrueerimistööd. Uuendatakse tehnosüsteeme ja soojustatakse täiendavalt ka hooneosa katus.

Ühtlasi on Tallinna Linnavaraamet välja kuulutanud riigihanke Iru hooldekodu juurde uue iseseisva statsionaarse õendusabi üksuse projekteerimiseks. Plaanis on rajada kahekorruseline juurdeehitus ning ühendada see galeriiga olemasoleva ehitisega.

Mõlema riigihanke hankedokumentide ja projekteerimise alusdokumentidega on võimalik tutvuda riigihangete registris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785