Fotod: toimus Kinnisvaraarenduse konverents

Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses toimus Kinnisvaraarenduse konverets, kuhu kogunes enam kui 80 osalejat.

Tänavu esmakordselt toimunud Kinnisvaraarenduse konverentsil räägiti hetkel töös olevate mastaapsete arendusprojektide kujunemisloost ja hetkeseisust, nende ehitamisest ja finantseerimisest ning ka klientide leidmisest nii äri- kui elukondlikus kinnisvaras. 

Konverentsil oli juttu Ülemiste City plaanidest linnakusse lisaks ettevõtetele ka elanike toomisest, Tallinna südalinna Maakri Kvartalisse kerkiva kõrghoone rajamisraskustest, Noblessneri elu- ja ärilinnaku tulevikuplaanidest ning põhjustest, miks kaubanduskeskus T1 saab olema konkurentidest peajagu üle.

Samuti räägiti kapitalivoost ja spekulatiivsusest ärikinnisvara arendamisel, ühisrahastuse eelistest ja miinustest, hea arendusprojekti kavandamisest, põlluarendustest, üllatavalt menukatest täisteenusega väikekorteritest ja paljust muust.

Vaata konverentsi pilte SIIT.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed