Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. mai 2017

Fotod: toimus Kinnisvaraarenduse konverents

Autor: Raul Mee
Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses toimus Kinnisvaraarenduse konverets, kuhu kogunes enam kui 80 osalejat.

Tänavu esmakordselt toimunud Kinnisvaraarenduse konverentsil räägiti hetkel töös olevate mastaapsete arendusprojektide kujunemisloost ja hetkeseisust, nende ehitamisest ja finantseerimisest ning ka klientide leidmisest nii äri- kui elukondlikus kinnisvaras. 

Konverentsil oli juttu Ülemiste City plaanidest linnakusse lisaks ettevõtetele ka elanike toomisest, Tallinna südalinna Maakri Kvartalisse kerkiva kõrghoone rajamisraskustest, Noblessneri elu- ja ärilinnaku tulevikuplaanidest ning põhjustest, miks kaubanduskeskus T1 saab olema konkurentidest peajagu üle.

Samuti räägiti kapitalivoost ja spekulatiivsusest ärikinnisvara arendamisel, ühisrahastuse eelistest ja miinustest, hea arendusprojekti kavandamisest, põlluarendustest, üllatavalt menukatest täisteenusega väikekorteritest ja paljust muust.

Vaata konverentsi pilte SIIT.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785