Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhina jätkab Meelis Einstein

Foto: Erik Prozes

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks Meelis Einsteini, AS Kunda Nordic Tsemendi tegevjuhi. Meelis Einstein on juhtinud ehitusmaterjalide tootjate liitu ka aastatel 2011-2017.

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit valis oma 4. mail toimunud korralisel aastakoosolekul uue kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Meelis Einstein (AS Kunda Nordic Tsement), Tõnis Neilinn (AS Malmerk Fassaadid, Avatäite tooterühma juht), Vaido Leosk (AS E-Betoonelement, Betooni tooterühma juht), Mart Arro (AS Saint-Gobain Ehitustooted, Ehitustoote tooterühma juht), Veljo Haube ( OÜ Väo Paas, Sideaine ja täitematerjali tooterühma juht), Hanno Pangsepp (AS Ruukki Products, Terase tooterühma juht), Vallot Mangus (AS TMB), Egon Mats (AS Lasita Aken), Rene Raamat (AS Rudus) ja Ivar Sikk (AS Bauroc).

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu uue revisjonikomisjoni koosseisu kuuluvad Ave Saksen (AS Jeld-Wen Eesti) ja Rasmus Kurm (AS Talot).

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785