Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 11. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhina jätkab Meelis Einstein

Autor: Erik Prozes
Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks Meelis Einsteini, AS Kunda Nordic Tsemendi tegevjuhi. Meelis Einstein on juhtinud ehitusmaterjalide tootjate liitu ka aastatel 2011-2017.

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit valis oma 4. mail toimunud korralisel aastakoosolekul uue kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Meelis Einstein (AS Kunda Nordic Tsement), Tõnis Neilinn (AS Malmerk Fassaadid, Avatäite tooterühma juht), Vaido Leosk (AS E-Betoonelement, Betooni tooterühma juht), Mart Arro (AS Saint-Gobain Ehitustooted, Ehitustoote tooterühma juht), Veljo Haube ( OÜ Väo Paas, Sideaine ja täitematerjali tooterühma juht), Hanno Pangsepp (AS Ruukki Products, Terase tooterühma juht), Vallot Mangus (AS TMB), Egon Mats (AS Lasita Aken), Rene Raamat (AS Rudus) ja Ivar Sikk (AS Bauroc).

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu uue revisjonikomisjoni koosseisu kuuluvad Ave Saksen (AS Jeld-Wen Eesti) ja Rasmus Kurm (AS Talot).

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785