Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhina jätkab Meelis Einstein

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks Meelis Einsteini, AS Kunda Nordic Tsemendi tegevjuhi. Meelis Einstein on juhtinud ehitusmaterjalide tootjate liitu ka aastatel 2011-2017.

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit valis oma 4. mail toimunud korralisel aastakoosolekul uue kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Meelis Einstein (AS Kunda Nordic Tsement), Tõnis Neilinn (AS Malmerk Fassaadid, Avatäite tooterühma juht), Vaido Leosk (AS E-Betoonelement, Betooni tooterühma juht), Mart Arro (AS Saint-Gobain Ehitustooted, Ehitustoote tooterühma juht), Veljo Haube ( OÜ Väo Paas, Sideaine ja täitematerjali tooterühma juht), Hanno Pangsepp (AS Ruukki Products, Terase tooterühma juht), Vallot Mangus (AS TMB), Egon Mats (AS Lasita Aken), Rene Raamat (AS Rudus) ja Ivar Sikk (AS Bauroc).

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu uue revisjonikomisjoni koosseisu kuuluvad Ave Saksen (AS Jeld-Wen Eesti) ja Rasmus Kurm (AS Talot).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed