Nordecon Betoonist sai NOBE

Mait Rõõmusaar  Foto: Nordecon Betoon

Alates 2017. aasta aprillist kasutab Nordeconi kontserni kuuluv Nordecon Betoon OÜ brändinime NOBE, ettevõtte ärinimeks jääb Nordecon Betoon OÜ.

„Oleme turul tegutsenud aastast 2000. Algusaegadel valdavalt betoonitöödele spetsialiseerunud Nordecon Betoonist on 17 aastaga välja kasvanud ehitusettevõte, mille tegevus katab kõiki ehitusprotsesside osi kavandamisest kuni rajamiseni, mistõttu peame oluliseks, et ka ettevõtte bränd väljendaks laiemat tegutsemisvaldkonda,“ ütles Nordecon Betoon OÜ juhatuse esimees Mait Rõõmusaar.

„NOBE jätkab tegevust kõigis senistes tegevusvaldkondades, milleks on peatöövõtt ja projektijuhtimine, betoonitööd ja põllumajandusehitus. Ühena vähestest ehitusfirmadest on meil oma projekteerimisüksus, mis võimaldab pakkuda paindlikku ehituse täisteenust. Tahame olla piisavalt väikesed, et säilitada paindlikkus ja loovus ning parasjagu suured, et pakkuda kvaliteeti tugeva ja kindla partnerina.”

„Uue nime ja identiteedi loomisel pidasime silmas, et jääksime truuks väärtustele ja põhimõtetele, millest juhindudes oleme ettevõtet üles ehitanud, kuid lisanduks ka nooruslikkust ja uuendusmeelsust. NOBE uus moto väljendab meie tööpõhimõtet läbi aastate – Ehitus ja Betoon. Nutikalt, “ lisas Rõõmusaar.

„Võimalusel lööme kaasa ka kunstiteoste loomisel – tuntuim on näiteks heliskulptuur Cromatico Lauluväljakul.“ 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785