Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 7. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arhitektid kuulutasid parimaks ehitajaks Peeter Voovere

Autor: Andres Haabu
Eesti Arhitektide Liit andis parima ehitaja teenetemedali Tartu Pauluse kiriku rekonstrueerimistööde juhtimise eest Peeter Vooverele.

Aasta ehitaja 2015 tunnustuse pälvinud Voovere töötas Pauluse kiriku rekonstrueerimise ajal AS Nordeconis, praegu on ta Embach Ehituse juhatuse liige.

Parimaks tellijaks tunnistati Krista Aru ja Tõnis Lukas, sihikindluse ja usaldusliku koostöö eest Eesti Rahva Muuseumi uue maja sündimisel. Parima arendaja teenetemedali sai Kodasema meeskond pidevalt uueneva, tipptehnoloogiaga varustatud, hõlpsasti kokkupandava, säästliku ja hubase elamu arendamise eest.

Parimaks juristiks tunnistati kultuuriministeeriumi õigusnõunik Merle Põld, kes on vapralt kaitsnud lugupeetud arhitekti Toomas Reinu loomingut. Parima kolleegina tunnustati Mai Šeini pikaaegse ja äärmiselt professionaalse töö eest kutsekomisjoni esinaisena.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785