Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 3. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara arendus Bulgaarias toppab ehitusloa tõttu

Autor: Äripäev
Kuigi ettevõte kavatses alustada Iztok Parkside arendusprojekti ehitust 2017. aasta 1. kvartalis ning müüa projekti välja järgmise aasta esimeses kvartalis, ei ole ehitus veel alanud seoses viivitusega ehitusloa saamisel Sofia kohalikult omavalitsuselt.

Projekti arendatakse samaaegselt uue juurdepääsutänava ehitusega kruntidele, mille omanikuks on riik, teatas ettevõte.

Sofia kohaliku omavalitsuse seisukoht on, et tänavaaluste kruntide omanikuks olevad riigiasutused ning kohalik omavalitsus peavad Iztok Parkside ehitusloa eeltingimusena viima lõpule kas nimetatud kruntide munitsipaliseerimise või neile servituudi seadmise. Juurdepääsutänava rajamine on sätestatud juba jõustunud detailplaneeringus.

Projekti finantseerimisleping pangaga on kehtiv ning parim ehituspakkuja on välja valitud. Ettevõte teeb kohaliku omavalitsusega koostööd, et kiirendada riigile kuuluvate kruntide munitsipaliseerimist või servituudi seadmise protsessi.

Iztok Parkside projekti maht on 68 korterit müüdava kogupindalaga (GSA) 7000 m2 ning oodatava müügituluga üle 8 miljoni euro.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785