Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued tervisekeskused valmivad hillitsetud tempos

Foto: Rand&Tuulberg
Mitmete tervisekeskuste valmimine üle Eesti lükkub erinevatel põhjustel edasi: kümne kavandatud keskuse asemel valmib tänavu vaid kaks, kirjutas ajaleht Meditsiiniuudised.

Viru haiglal on plaan rajada kaks tervisekeskust, üks Tapale ja teine Loksale. “Esimese osas on riigihange lõppenud ning ehituspartneriks valitud Megaron-E, kes juba lähipäevil tööga alustab,” ütles Viru haigla juhatuse esimees Rannar Vassiljev.

1,77 miljonit eurot maksev Tapa tervisekeskus peaks valmima hiljemalt novembris. Kokku hakkab tervisekeskusel pinda olema 1375 ruutmeetrit.

Loksa tervisekeskus on Viru haiglal veel projekteerimisjärgus, ehitustöödega loodetakse alustada suvel ja lõpetada järgmise aasta alguses.

Mustamäe tervisekeskusele asetas Ehitusfirma Rand&Tuulberg nurgakivi 20. jaanuaril. Neljakorruselises hoones netopinda 5395 ruutmeetrit. Maja valmimine on planeeritud 2017. aasta lõppu, kuid uksed avab uus tervisekeskus ilmselt 2018. aasta algul.

Algselt pidi sel aastal valmima ka Järvamaa haigla rajatav tervisekeskus. “Tegeleme alles detailplaneeringuga. Objekti valmimine on planeeritud aastasse 2019,” ütles Järvamaa haigla juhatuse esimees Andres Müürsepp. Edasi lükkus ka Jõhvis tervisekeskust rajava Corrigo OÜ projekt, mille maksumus on 1,9 miljonit eurot.

Riik soovib, et 2018. aastaks oleks valminud vähemalt 15 tervisekeskust.

Loe täispikkuses artiklit siit.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785