Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn kavandab Kunstiakadeemia krundile kõrghoonet

Foto: Andras Kralla
Tallinna linnavalitsus algatas eelmisel esmaspäeval toimunud istungil detailplaneeringu, mis näeb ette endisele Eesti Kunstiakadeemia krundile kahe maa-aluse korrusega kõrghoone ehitamise.

Hoone suurim lubatud kõrgus peab olema määratud nii, et see ei ületaks kaugvaates lauluväljaku ülemiste väravate juurest Viru hotelli ja Swissoteli ühendavat sirget. Detailplaneeringu algatamist taotles City Plaza OÜ.

«Tegemist oli alles detailplaneeringu algatamisega. Planeeringu menetluse käigus tulevad välja kõik võlud ja valud, mis selle asjaga kaasas käivad. Ma olen päris kindel, et see planeering tekitab väga suurt diskussiooni. Aga selleks, et diskussioon tekiks, tuli kõigepealt planeering algatada,» ütles Tallinna abilinnapea Taavi Aas Postimehele.

Loe täispikka uudist Postimehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785