Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intraci esindushoone sai nurgakivi

Intrac Eesti AS-i juhatuse esimees Tanel Teimann Tähtvere vallavanem Rein Kokk Tartu linnapea Urmas Klaas Cesana Grupi juhatuse liige Tauri Sokk
Foto: Heikki Leis
Intrac Eesti AS-i ja Rohelise Pargi tegevusvaldkonnast lähtuvalt sõitsid asjaosalised ja linna esindajad Intrac Eesti AS-i esindushoone nurgakiviüritusele kohale traktoritega.

Rohelises Pargis on 16 krunti, millest kaks on tänaseks hõivanud AS Dimedium ning Intrac Eesti AS.

Rohelist Parki arendava Cesana Grupi juhatuse liige Tauri Sokk rääkis, et möödunud aastal läbi viidud arhitektuurivõistlusega leiti pargile terviklik kontseptsioon, mida püütakse sisustada põllumajandus ja metsanduse valdkonnas tegutsevate ettevõtetega. “Ilma tugevate rentniketa ei ole arhitektuur aga mõjus." 

Põllumajandus- ja metsamasinate müügi, hoolduse ja remondiga tegeleva Intrac Eesti AS-i juhatuse esimees Tanel Teimann usub, et Roheline Park saab olema üks Baltikumi kõige moodsam keskus, mis kunagi on ehitatud.

Tähtvere vallavanem Rein Kokk avaldas heameelt, et raudtee ja maantee vaheline suur territoorium, mis seni seisis jääkmaana, saab otstarbekalt kasutatud. Tartu linnapea Urmas Klaas kinnitas, et Roheline Park on õige koht nii vormiliselt kui ka sisuliselt ning sobib Tartu piirile mitmes mõttes.

Tartu linna piiril 10 hektari suurusel krundil asetsev Roheline Park koondab esmakordselt Eestis põllumajandus- ja metsandusettevõtete büroo-, kaubandus- ja teenindushooned, olles seeläbi keskpunkt, kuhu koondub nii valdkonna väike- kui ka suurtootjate oskusteave.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785