Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 16. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infortaril tuli suu TREV2-st puhtaks pühkida

Autor: Raul Mee
Konkurentsiamet andis kolmapäeval investeerimisfirmale Baltcap loa osta tee-ehitaja TREV-2, mida soovis osta ka Ain Hanschmidti, Kalev Järvelille ja Enn Pandi firma Infortar, ent Baltcapi eelisostuõiguse tõttu jääb see tehing sõlmimata.

Baltcap Private Equity L.P sai konkurentsiametilt loa osta Rootsi fondilt East Capital Explorer 38,3-protsendiline osalus tee-ehitusfirmas. Baltcapi enda osalus firmas on seni olnud 36,3 protsenti.

Baltcapi juhtivpartneri Martin Kõdar ütles Äripäevale, et edasisi samme on veel vara kommenteerida. "Konkurentsiameti nõusolek on nüüd käes, eks edasisest sammudest informeerime sobival hetkel," rääkis ta. Konkurentsiameti heakskiit ei tähenda tehingu automaatset jõustumist.

"Osteti ära," ütles Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt ja lisas, et investeerimisfirmal polegi selle tehingu asjus nüüd midagi ette võtta. "Me ei saa midagi teha, kui keegi ei müü," rääkis ta. Hanschmidti sõnul arvas Infortar tegelikult juba varem, et asjad nii lähevad ja Baltcap eelisõigust kasutab.

Loe TREV2 tehingu kohta lisa siit, siit ja siit.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785