Tallinna haigla projektijuhiks saab Sven Kruup

Pealinna sotsiaal- ja tervishoiuamet võttis 1. veebruarist tööle Tallinna haigla projektijuhi, kelle ülesandeks on haigla arengukava ja eskiisprojekti koostamine ning projekteerimise hanke ettevalmistamine

Sven Kruup on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi erialal.

2001. aastast kuni möödunud aastani oli Sven Kruup Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liige, ta oli ka haigla arendusprojektide eestvedaja. Kruup on töötanud veel sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhatajana, Mustamäe haigla radioloogia kliiniku juhatajana ning Mustamäe haigla neuroloogina.

Projektijuhi ülesanneteks on Tallinna Haigla funktsionaalse arengukava teise etapi ja eskiisprojekti koostamine, projekteerimise hanke ettevalmistamine ning läbiviimine koostöös erinevate linnavalitsuse ametite, keskhaiglate juhtide ja erialaspetsialistidega. Samuti osaleb projektijuht haigla rajamise finantseerimisplaani ja -skeemi koostamisel ning Narva mnt 129 ja 129b detailplaneeringu koostamisel.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed