Tallinna haigla projektijuhiks saab Sven Kruup

Foto: Meeli Küttim

Pealinna sotsiaal- ja tervishoiuamet võttis 1. veebruarist tööle Tallinna haigla projektijuhi, kelle ülesandeks on haigla arengukava ja eskiisprojekti koostamine ning projekteerimise hanke ettevalmistamine

Sven Kruup on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi erialal.

2001. aastast kuni möödunud aastani oli Sven Kruup Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liige, ta oli ka haigla arendusprojektide eestvedaja. Kruup on töötanud veel sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhatajana, Mustamäe haigla radioloogia kliiniku juhatajana ning Mustamäe haigla neuroloogina.

Projektijuhi ülesanneteks on Tallinna Haigla funktsionaalse arengukava teise etapi ja eskiisprojekti koostamine, projekteerimise hanke ettevalmistamine ning läbiviimine koostöös erinevate linnavalitsuse ametite, keskhaiglate juhtide ja erialaspetsialistidega. Samuti osaleb projektijuht haigla rajamise finantseerimisplaani ja -skeemi koostamisel ning Narva mnt 129 ja 129b detailplaneeringu koostamisel.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785