Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna haigla projektijuhiks saab Sven Kruup

Autor: Meeli Küttim
Pealinna sotsiaal- ja tervishoiuamet võttis 1. veebruarist tööle Tallinna haigla projektijuhi, kelle ülesandeks on haigla arengukava ja eskiisprojekti koostamine ning projekteerimise hanke ettevalmistamine

Sven Kruup on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi erialal.

2001. aastast kuni möödunud aastani oli Sven Kruup Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liige, ta oli ka haigla arendusprojektide eestvedaja. Kruup on töötanud veel sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhatajana, Mustamäe haigla radioloogia kliiniku juhatajana ning Mustamäe haigla neuroloogina.

Projektijuhi ülesanneteks on Tallinna Haigla funktsionaalse arengukava teise etapi ja eskiisprojekti koostamine, projekteerimise hanke ettevalmistamine ning läbiviimine koostöös erinevate linnavalitsuse ametite, keskhaiglate juhtide ja erialaspetsialistidega. Samuti osaleb projektijuht haigla rajamise finantseerimisplaani ja -skeemi koostamisel ning Narva mnt 129 ja 129b detailplaneeringu koostamisel.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785