Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko sõlmis 10 miljonilise lepingu Leedus

Foto: Andres Haabu
Merko tütarfirma ehitab Leedus neli kortermaja, lepingu hind on 10,8 miljonit eurot, teatas ettevõte.

Merko Ehituse kontserni kuuluv UAB Merko statyba sõlmis lepingu Pro Kapitali Gruppi kuuluva PK INVEST UABga. Ülesanne on projekteerida ja ehitada korterajade kompleks Vilniusesse Šaltiniu Namai kvartalisse.

Lepingu järgi ehitab UAB Merko statyba neli kortermaja kokku 116 korteriga ning kahekorruselise maa-aluse parkla.

Lepingu hind on 10,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd algavad juba jaanuaris ja kestavad kaks aastat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785