22. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Embach kolib kontori Ropka ärimajja

Ropka ärimaja sai 2016 detsembris nurgakivi.
Foto: Kaarsilla Kinnisvara
Tartu kesklinna piirile Ropka ärimaja püstitav Embach Ehitus kolib kontori büroopindade ja stock-office’ite plokke ühendavasse hübriid-ärimajja.

Möödunud nädalal paigaldasid Tartu abilinnapea Jarno Laur, Embach Ehituse juht Andres Salusaar ja Kaarsilla Kinnisvara juht Viljar Jänes nurgakivi Tartu kesklinna piirile kerkivale Ropka äri- ja büroohoonele, mis koosneb kahest osast, kahekorruselisest stock-office’ist ja kolmekorruselisest bürooplokist. Hoone üldpind ulatub 4500 ruutmeetrini ja ehitus valmib 2017 märtsis.

Räägime stock-office'i tüüpi ärimajade võludest ning valudest Äripäeva kinnisvarakonverentsil, mis toimub 21. veebruaril  2017 Tallinnas Kultuurikatlas.

Vaata kava ja registreeri end siit!

Kui arendaja Kaarsilla Kinnisvara mõned kuud tagasi aadressile Turu 34 ehitatava Ropka ärimajaga avalikkuse ette tuli, oli tegu n-ö puhtalt spekulatiivse projektiga, millel ankurüürnikud puudusid. Embach Ehituse juhi Andres Salusaare sõnul on tegu kinnisvaraarenduse ja ehitusturu praeguse trendiga, mida iseloomustab äri- ja elamuehituse alustamine kindlate üürikokkulepete ning ankurüürniketa.

Samas ütles Kaarsilla Kinnisvara juht Viljar Jänes Kinnisvarauudised.ee-le, et ligi 60% hoonest on praeguseks üürilepingutega juba kaetud. Oma kontori kolib Ropka ärimajja ümber ka Embach Ehitus.

Nii Kaarsilla Kinnisvara kui ka Embach Ehitus on Lõuna-Eesti juurtega ettevõtted. Embach Ehituse eksperdid on juhtinud projekteerimis- ja ehitustöid paljudel era- ning avaliku sektori objektidel.

Loe pikemalt Kinnisvarauudised.ee-st.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785