Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 15. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betoonitükk tappis Iirimaal Eesti ehitaja

Foto: Pixabay
Iirimaal Waterfordis hukkus esmaspäeva õhtul tööõnnetuses 20-aastane Eesti kodanik, kellele kukkus ehitusobjektil Bank of Irelandi endises hoones siseseinalt pähe suur betoonitükk.

Õnnetus juhtus esmaspäeval kella 16 ajal. Kohale kutsuti kiirabi, kuid noormees tunnistati kohapeal surnuks. Teisipäeval toimus lahkamine, kirjutab refereeris Delfi Iiri väljaannet Waterford Today.

Hukkunu kolleegid olid šokis, kuid keegi teine viga ei saanud. Politsei ning Iirimaa tervise ja ohutuse amet eraldasid sündmuskoha. Kohalik politsei kontakteerus Interpoliga, et võtta ühendust Eesti võimudega mehe lähedastele juhtunust teada andmiseks.Tööinspektsiooni andmeil on väljaspool Eestit novembri seisuga toimunud 180 tööõnnetust. Enim õnnetusi Eesti töötajatega juhtub Soomes, Rootsis ning Saksamaal. Kolm välismaal juhtunud õnnetust lõppesid paraku töötaja surmaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785