Väinu Rozental • 5 detsember 2016

Kaamosel käsil nii kortermajade kui tervisekeskuse ehitus

Kaamos Kinnisvara juhataja Priit Uustulnd  Foto: Eaul Mee

Kaamos Kinnisvara tütarettevõte, OÜ Kaamos Ehituse hetkel suurim töös olev objekt on Kotka tänaval asuv Kotka Tervisemaja Tallinnas. Samas on Kamos Kinnisvara kogemuse põhjal hetkel arendajal rohkem tööd elamuarenduses, kirjutab Äripäev.

Kaamos Kinnisvara gruppi kuulub ligi paarkümmend tütarettevõtet, mis haldavad Tallinnas büroo- ja tootmishooneid ning korterelamuid.

Kaamos Kinnisvara paar sidusettevõtet on teinud kinnisvarainvesteeringuid Lätis ja Gruusias. Lisaks on grupi omanduses veel üks kinnisvarafirma OÜ KJ Trading, mille kolm tütarettevõtet tegelevad samuti kinnisvara arendusega.

„Praegu on kindlasti rohkem tööd elamuarenduses,“ vastas Kaamos Kinnisvara juhataja Priit Uustulnd küsimusele, kas põhirõhk on äri- või kortermajadel. „Meil on arenduses kaks suuremat elurajooni – Hõbemetsa ja Rohu kvartal. Tänavu valmib kokku 100 korterit ja tuleval aastal 160. Korterite arvu tõus tuleneb turu nõudlusest.“

Hõbemetsa elurajooniga alustati 2014. aastal, detailplaneeringu kohaselt saab sinna ehitada umbes 550 korterit. Rohu elamukvartalisse tuleb kuus kortermaja, igas majas 11 korterit. Esimesed majad valmisid tänavu suvel.

Kaamos Kinnisvara objekte ehitab tütarettevõte OÜ Kaamos Ehitus. „Tegelikult ehitavad nad ka muid objekte. Üks suuremaid objekte, mida nad praegu ehitavad, on Kotka tänaval asuv Kotka Tervisemaja,“ täpsustas Uustulnd.

Kaamos Group OÜ tegevjuhi Kaido Jõelehe äritegevusest ajendatud Äripäeva artikkel on leitav siit.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785