Autor: Väinu Rozental • 5. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaamosel käsil nii kortermajade kui tervisekeskuse ehitus

Kaamos Kinnisvara juhataja Priit Uustulnd
Foto: Eaul Mee
Kaamos Kinnisvara tütarettevõte, OÜ Kaamos Ehituse hetkel suurim töös olev objekt on Kotka tänaval asuv Kotka Tervisemaja Tallinnas. Samas on Kamos Kinnisvara kogemuse põhjal hetkel arendajal rohkem tööd elamuarenduses, kirjutab Äripäev.

Kaamos Kinnisvara gruppi kuulub ligi paarkümmend tütarettevõtet, mis haldavad Tallinnas büroo- ja tootmishooneid ning korterelamuid.

Kaamos Kinnisvara paar sidusettevõtet on teinud kinnisvarainvesteeringuid Lätis ja Gruusias. Lisaks on grupi omanduses veel üks kinnisvarafirma OÜ KJ Trading, mille kolm tütarettevõtet tegelevad samuti kinnisvara arendusega.

„Praegu on kindlasti rohkem tööd elamuarenduses,“ vastas Kaamos Kinnisvara juhataja Priit Uustulnd küsimusele, kas põhirõhk on äri- või kortermajadel. „Meil on arenduses kaks suuremat elurajooni – Hõbemetsa ja Rohu kvartal. Tänavu valmib kokku 100 korterit ja tuleval aastal 160. Korterite arvu tõus tuleneb turu nõudlusest.“

Hõbemetsa elurajooniga alustati 2014. aastal, detailplaneeringu kohaselt saab sinna ehitada umbes 550 korterit. Rohu elamukvartalisse tuleb kuus kortermaja, igas majas 11 korterit. Esimesed majad valmisid tänavu suvel.

Kaamos Kinnisvara objekte ehitab tütarettevõte OÜ Kaamos Ehitus. „Tegelikult ehitavad nad ka muid objekte. Üks suuremaid objekte, mida nad praegu ehitavad, on Kotka tänaval asuv Kotka Tervisemaja,“ täpsustas Uustulnd.

Kaamos Group OÜ tegevjuhi Kaido Jõelehe äritegevusest ajendatud Äripäeva artikkel on leitav siit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785