Autor: Eva Kiisler • 5. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas ehitussektori suursündmus Eesti Ehituskonverents 2016

Foto: Raul Mee
Täna algas SpaceX sündmustekeskuses Ülemiste City 's Ehitusuudised.ee aasta suursündmus Eesti Ehituskonverents 2016, mille pealkiri on tänavu “Ehitussektor muutuste tuules”. Kohal on ligi 140 osalejat.

Juba 14. korda toimuv konverents toob kokku kuulajad ja kõnelejad ehitussektori eri valdkondadest. Selle aasta konverentsil arutame, kas hetkel on kätte jõudnud Eesti ehitusfirmadele parim aeg jõuliselt siseneda Skandinaavia ehitusturule? Kuidas lahendada siis veelgi suurenev haritud spetsialistide põud? Kas ehitustegevuse digitaliseerimine ning järjepidevalt süsteemist kinni pidamine loob suuremad konkurentsieelised rahvusvahelisel ehitusturul? Millised on betooni- ja puitmajasektori väljavaated lähitulevikus?

Lavale astuvad vastne ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Karin Sillmann, LEADELL Pilv Advokaadibüroo vandeadvokaat Britta Oltjer, Eesti Puitmajaliidu juhatuse aseesimees Elari Kivisoo, Äripäeva ehitusettevõtete TOPi võitja, OÜ Eesti Energomontaaž tegevjuht Maksim Lonski, Eesti Betooniühingu tegevjuht Toomas Vainola, digitaalehituse klastri juhatuse liige Indrek Moorats, Rail Baltic Estonia OÜ juht Indrek Orav, Novarc Groupi juhatuse esimees Jüri Rass ja EstateGuru äriarendusjuht Daniil Aal.

Päeva lõpus arutlevad vestlusringis Lemminkäinen Eesti AS endine tegevjuht Sven Pertens, Ametühingute Keskliidu juhatuse esimees Peep Peterson, Kutsekoja juhatuse liige, OSKA programmi arendusjuht Tiia Randma ja Telora E tegevjuht Tiit Kerem, kuidas lahendada ehitustööde tähtaegu venitavat ja ettevõtete arengut takistavat tööjõunappust ning milliseid samme selleks juba tehtud on.  

Päeva veab moderaatorina eest kogenud tippjuht ja koolitaja Ilmar Jõgi. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785