Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata galeriid: kuidas valmib superministeeriumi hoone

Olulisteks eelisteks uue hoone juures on energiatõhusus, funktsionaalsus ja optimaalne pinnakasutus, märgib RKAS.
Foto: Eiko Kink
Hoogsalt kerkinud nelja ministeeriumi ühishoone Tallinnas valmib ehituslikult tuleva aasta suvel. Pikalt planeeritud 26 600 m2 brutopindalaga hoone ehitus on kulgenud ootuspäraselt. Vaata värsket fotoülevaadet ehitusplatsil toimuvast.

Olulisteks eelisteks uue hoone juures on energiatõhusus, funktsionaalsus ja optimaalne pinnakasutus. Uus hoone on energiasäästlik, arvestatav kokkuhoid tuleneb vanade hoonete ja uue hoone suurest energiatõhususe erinevusest, kinnitab Riigi Kinnisvara AS.

Fund Ehitus OÜ rajatav ministeeriumide ühishoone valmib ehituslikult 2017. aasta suvel ning ministeeriumidel on võimalik alustada kolimisega alates 1. augustist.

Pikemalt tuleb superministeeriumi ehitusest juttu ajakirja Ehitaja detsembrinumbris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785