Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus-Tammelinna elurajoon Tartus võtab ilmet

Korterelamud Tammelinna elurajoonis on kolme- kuni viiekorruselised.
Foto: Nordecon
Nordeconil on Uus-Tammelinna elurajoonis üheksast majast valmis viis, viimane neist valmis äsja. Veel käesoleval aastal algab linnaku üheksast majast kuuenda ehitus.

Nordecon alustas Tartus Tammelinnas Savi ja Haraka tänaval uue elamupiirkonna ehitusega 2014. aasta kevadel ning kokku plaanitakse piirkonda ehitada üheksa hoonet.

1. detsembril algab linnaku üheksast majast kuuenda, 4-korruselise maja ehitus aadressile Haki 6, maja valmib 2017. aasta augustis. Haki 6 majja on planeeritud muu hulgas ka 2toalised korterid, milles on võimalik köök suurest elutoast eraldada. Haki 6 kortermajas on 24 korterit, 4 neist ka 1toalised.

Korterelamud Tammelinna elurajoonis on kolme- kuni viiekorruselised, milles on vastavalt 15 kuni 25 korterit. Hoonete arhitekt on Indrek Näkk arhitektuuribüroost INA. Uus-Tammelinna majade korterid on nii ühe-, kahe-, kolme- kui ka neljatoalised. Kinnistule pääseb mööda vastvalminud Savi tänavat. Igal korteril on rõdu, kuhu pääseb elutoast. Suuremates neljatoalistes korterites on saun ning ühel magamistoal lisarõdu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785