Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT laiendab Venemaal tegevust

YIY kontserni Eesti ettevõtte, YIT Ehitus kontor Tallinnas.
Ehituskontsern YIT ostis Peterburis Venemaal uue 2,4 hektari suuruse krundi, et sinna kortermaju ehitada.

Ettevõtte teatel on krundile eri etappides kavas ehitada kuni 800 korterit. Esimene etapp käivitub hinnanguliselt 2018. aasta esimeses pooles.

Krunt asub Peterburi kesklinnast ja Neeva jõest põhjas. Lähedal on metroo ja raudteejaam, mis tagavad hea ühenduse teiste linnaosadega.

Krundi soetamine Peterburis tulenes ettevõtte strateegiast Venemaa-suunal, teatas ettevõte. Äripäev märkis, et YIT laiendab tegevust Venemaal ajal, kui mitmed Soome ettevõtted tõmbavad Venemaal tegevust koomale.

YIY kontserni tegevuspiirkond hõlmab Soomet, Venemaad, Balti riike, Tšehhit, Slovakkiat ja Poolat. Ettevõttel on enam kui 5300 töötajat kaheksas eri riigis, 2015. aastal oli müügitulu peaaegu 1,7 miljardit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785