Autor: Eva Kiisler • 18. oktoober 2016

Äripäeva ehituskonverentse korraldab Lisandra Treimann

Autor: Andres Haabu

Alates oktoobri algusest korraldab ehitusuudised.ee ja kinnisvarauudised.ee teemaveebide konverentse programmijuht Lisandra Treimann.

"Äripäeva ehitus- ja kinnisvarakonverentside programmijuhi amet on minu jaoks väga põnev väljakutse," ütles Treimann.

 "Seoses oma eelneva ametikäigu ja ka isikliku huviga kinnisvara- ning ehituse valdkondade vastu olen hästi kursis Eesti kinnisvaraturul toimuvaga. Usun, et minu uuele ametile tuleb kasuks see, et olen hea suhtleja, sihikindel, suudan kiirelt otsustada ja erinevatele olukordadele kiireid lahendusi leida. Olemasolevatele ning uutele klientidele ja koostööpartneritele tahan pakkuda põnevate teemadega, hästi korraldatud konverentse ja seminare.

Lisandra Treimann on hariduse saanud Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor. Enne Äripäeva töötas ta enam kui kümme aastat finantssektoris ja liisingutes kliendihalduri ning müügijuhina. Viimased kolm aastat oli ta liisingu- ja laenumaaklerina tegev eraettevõtjana samas valdkonnas. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688