Äripäeva ehituskonverentse korraldab Lisandra Treimann

Alates oktoobri algusest korraldab ehitusuudised.ee ja kinnisvarauudised.ee teemaveebide konverentse programmijuht Lisandra Treimann.

"Äripäeva ehitus- ja kinnisvarakonverentside programmijuhi amet on minu jaoks väga põnev väljakutse," ütles Treimann.

 "Seoses oma eelneva ametikäigu ja ka isikliku huviga kinnisvara- ning ehituse valdkondade vastu olen hästi kursis Eesti kinnisvaraturul toimuvaga. Usun, et minu uuele ametile tuleb kasuks see, et olen hea suhtleja, sihikindel, suudan kiirelt otsustada ja erinevatele olukordadele kiireid lahendusi leida. Olemasolevatele ning uutele klientidele ja koostööpartneritele tahan pakkuda põnevate teemadega, hästi korraldatud konverentse ja seminare.

Lisandra Treimann on hariduse saanud Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor. Enne Äripäeva töötas ta enam kui kümme aastat finantssektoris ja liisingutes kliendihalduri ning müügijuhina. Viimased kolm aastat oli ta liisingu- ja laenumaaklerina tegev eraettevõtjana samas valdkonnas. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed