Galerii: Lasnamäe Tervisemaja pidas sarikapidu

Foto: Capital Mill

Enne talve lõppu Tallinnas valmivas, YIT Ehituse rajatavas Lasnamäe Tervisemajas võeti pidulikult alla sarikapärg.

Tervisemaja kerkib aadressile Linnamäe tee 3 ning selles on ühendatud meditsiini täisteenus, sportimisvõimalused ja kaubandus. Ehitus algas märtsikuu lõpus.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul on Lasnamäe Tervisemaja ehitus kulgenud sujuvalt ning ambitsioonikas plaan avada see külastajatele enne kevade saabumist, on täitumas.“Lasnamäe Tervisemaja on oluline projekt ja ehkki ehitusgraafik on pingeline, töötavad kõik osapooled selges arusaamises, et selle suur eesmärk on suurendada piirkonna elanike võimalusi saada ühest kohast kvaliteetset arstiabi ning parandada tohtrite töötingimusi,” ütles Mölder. “Tallinna linn ja YIT Ehitus on olnud väga head koostööpartnerid. Olen kindel, et ka tulevikus teeme koos suuri asju.”Tervisemaja koosneb kahest ühendatud hoonest. Meditsiiniteenused, sh pere- ja eriarstid, taastusraviteenused basseiniga, päevakirurgia ning uuringuvõimalused, hakkavad paiknema tervisemaja kuuekordses osas. Selle kõrvale rajatakse kahekordne hoone, kus hakkab tegutsema spordiklubi, apteek, kauplus ja teised teenused.Lasnamäe Tervisemajas on viiel korrusel 4400 ruutmeetrit meditsiiniteenuste päralt ning teises hoones sama palju kaubanduse, spordivõimaluste jm teenuste tarbeks. 2000 ruutmeetrit võtab enda alla Konsum, 2000 spordiklubi, ilusalong, kohvik, lillepood ja Benu apteek. Parklas on kohad 190 autole.Meditsiiniteenuste hoonesse rajatakse kaks ravieesmärke täitvat basseini, kaks taastusravi kabinetti, ultraheli, röntgen ja magnetresonantstomograafia (MRT). Hinnanguliselt hakkavad perearstid tervisemajas vastu võtma 60 000 ja eriarstid 56 000 visiiti aastas.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785