Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 11. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Lasnamäe Tervisemaja pidas sarikapidu

Foto: Capital Mill
Enne talve lõppu Tallinnas valmivas, YIT Ehituse rajatavas Lasnamäe Tervisemajas võeti pidulikult alla sarikapärg.

Tervisemaja kerkib aadressile Linnamäe tee 3 ning selles on ühendatud meditsiini täisteenus, sportimisvõimalused ja kaubandus. Ehitus algas märtsikuu lõpus.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul on Lasnamäe Tervisemaja ehitus kulgenud sujuvalt ning ambitsioonikas plaan avada see külastajatele enne kevade saabumist, on täitumas.“Lasnamäe Tervisemaja on oluline projekt ja ehkki ehitusgraafik on pingeline, töötavad kõik osapooled selges arusaamises, et selle suur eesmärk on suurendada piirkonna elanike võimalusi saada ühest kohast kvaliteetset arstiabi ning parandada tohtrite töötingimusi,” ütles Mölder. “Tallinna linn ja YIT Ehitus on olnud väga head koostööpartnerid. Olen kindel, et ka tulevikus teeme koos suuri asju.”Tervisemaja koosneb kahest ühendatud hoonest. Meditsiiniteenused, sh pere- ja eriarstid, taastusraviteenused basseiniga, päevakirurgia ning uuringuvõimalused, hakkavad paiknema tervisemaja kuuekordses osas. Selle kõrvale rajatakse kahekordne hoone, kus hakkab tegutsema spordiklubi, apteek, kauplus ja teised teenused.Lasnamäe Tervisemajas on viiel korrusel 4400 ruutmeetrit meditsiiniteenuste päralt ning teises hoones sama palju kaubanduse, spordivõimaluste jm teenuste tarbeks. 2000 ruutmeetrit võtab enda alla Konsum, 2000 spordiklubi, ilusalong, kohvik, lillepood ja Benu apteek. Parklas on kohad 190 autole.Meditsiiniteenuste hoonesse rajatakse kaks ravieesmärke täitvat basseini, kaks taastusravi kabinetti, ultraheli, röntgen ja magnetresonantstomograafia (MRT). Hinnanguliselt hakkavad perearstid tervisemajas vastu võtma 60 000 ja eriarstid 56 000 visiiti aastas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785