Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 14. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aegnale ehitatakse päästepunkt

Foto: Aegna.ee
Tallinna Kesklinna valitsuse tellimusel saab Aegna sadamahoonest ümberehituse järel ka aastaringne päästepunkt.

Tallinna Linnaplaneerimise Amet andis eelmisel nädalal Aegna sadamahoonele ehitusloa ja eilsest algasid vana hoone lammutustööd.

„Tööga on nüüd kiire, sest enne talve tulekut tuleb ehitus lõpetada,“ kommenteeris Kesklinna vanem Alar Nääme. „Senise kehvas seisus sadamahoone põhjaliku rekonstrueerimise järel on tulevast aastast saarel kaasaegne ehitis, kus leiab aastaringselt peavarju ka reservpäästerühm.“

Päästepunkti väljaehitamist Aegnal toetab 107 738 euroga väikesaarte programmist Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus. Investeeringu enam kui 145 000 euro suurusest kogumaksumusest katab linnaosa omafinantseering veerandi ehk ligi 38 000 eurot.

„Kohalike ja puhkajate jaoks väga oluline päästevõimekus Aegna saarel paraneb selle investeeringu tulemusel märgatavalt,“ hindas linnaosa vanem.

Ehitustöid teeb riigihanke võitnud osaühing 3P Pro.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785