Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schneider Electricu juhiks Baltimaades sai Sohvi Rajamäki

Foto: Schneider Electric
Schneider Electricu juhiks Baltimaades sai Sohvi Rajamäki, kes lisaks eelnimetatud rollile vastutab alates 1. juulist 2016 ka regiooni globaalsete masinaehituse klientide eest.

Sohvi Rajamäki vastutab kõigi Schneider Electric’u äriüksuste, sealhulgas toote ning teenuste portfoolio eest Eestis, Lätis ja Leedus. Sohvi peamiseks ülesandeks on kasvatada Schneider Electricu turuosa Baltikumis läbi ettevõtte mitmekesise toote- ja teenuste valiku ning tiheda koostöö ettevõtte partnerite ja klientidega.

“Kliendid, kes soovivad tõsta efektiivsust ja säästa energiakuludelt leiavad meie globaalsest toote- ja teenuseportfellist selleks palju erinevaid võimalusi. Schneider Electric on teerajaja tööstusliku internet alal; kasutasime võrgutehnoloogiat ja seade-seadmele kommunikatsiooni juba enne tööstusliku interneti hiljutist laialdasemat võidukäiku. Turu nõudlus internetipõhistele ja energiatõhusatele lahendustele kasvab Baltikumis pidevalt käsikäes riikide infrastuktuuri arenguga. Minu eesmärk on tagada, et jõuame Baltikumis senisest suurema hulga klientideni, kes soovivad parendada efektiivsust ning saavutada säästu energiakuludelt. Lisaks on minu suur eesmärk olla toeks masinaehituse valdkonna klientidele ja partneritele (OEM, Original Equipment Manufacturer), et aidata neil saavutada oma ärieesmärgid kasutades meie lahendusi ja komponente“, ütleb Rajamäki.

Schneider Electric on üks piirkonna juhtivatest integreeritud lahenduste pakkujatest elektrijaotuse, tööstusautomaatika, andmekeskuste ning hooneautomaatika valdkonnas. Ettevõtte investeerib globaalselt igal aastal 5% kasumist arendustegevusse, et tagada pidev innovatsioon energiajuhtimise ja automaatika alal.

Varasemalt on Sohvi Rajamäki töötanud enam kui viis aastat tööstuse valdkonna tippjuhina Schneider Electricus; samuti ettevõtetes Nokia ning Nokia Siemens Networks, kus ta vastutas võrgutehnoloogia ärisuuna eest.  Rajamäki töökoht asub Soomes, kus asub Soome-Baltikumi regiooni peakontor ning ta külastastab Balti riike regulaarselt.

Schneider Electric on rahvusvaheline elektrienergia juhtimise ja automaatika spetsialist. 2015. aastal oli ettevõtte käive 27 miljardit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785