Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 6. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kui palju on Toomas Annusel tegelikult raha?

Foto: Eiko Kink
Ekspress reastas eelmisel nädalal sada Eesti ettevõtet, kellel oli eelmise majandusaasta lõpus kõige rohkem raha arvel. Toomas Annuse ehituskontserni valdusfirma AS Riverito saavutas 95 miljoni euroga tabelis kolmanda tulemuse, kuid ettevõtja esitas protesti, et niipalju tal siiski raha pole ja süüdistas ajalehte valetamises.

 

Merko kommunikatsiooni- ja turundusjuht Merit Kullasepp saatis Ekspressile täpsustuse, et emaettevõttel AS Riverito oli aastavahetusel arvel 28 miljonit eurot, mitte 95 miljonit, nagu on Ekspressi artiklis kirjutatud.

" Riverito konsolideeritud bilansis kirjas olev raha saldo 95 miljonit eurot on kogu AS Riverito kontserni kuuluvate ettevõtete kontodel kokku olev raha saldo seisuga 31.12.2015. AS Riverito kontserni kuulub kokku 78 erinevat äriühingut AS Riverito kontserni kuulub kokku 78 erinevat äriühingut, mis annavad tööd ligikaudu 830 inimesele Eestis, Lätis ja Leedus ning nende ettevõtete kogukäive oli 2015. aastal kokku 293 miljonit eurot."

Loe Ekspressi artiklit täispikkuses siit ja Toomas Annuse protesti Äripäevast siit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785