Kui palju on Toomas Annusel tegelikult raha?

Ekspress reastas eelmisel nädalal sada Eesti ettevõtet, kellel oli eelmise majandusaasta lõpus kõige rohkem raha arvel. Toomas Annuse ehituskontserni valdusfirma AS Riverito saavutas 95 miljoni euroga tabelis kolmanda tulemuse, kuid ettevõtja esitas protesti, et niipalju tal siiski raha pole ja süüdistas ajalehte valetamises.

 

Merko kommunikatsiooni- ja turundusjuht Merit Kullasepp saatis Ekspressile täpsustuse, et emaettevõttel AS Riverito oli aastavahetusel arvel 28 miljonit eurot, mitte 95 miljonit, nagu on Ekspressi artiklis kirjutatud.

" Riverito konsolideeritud bilansis kirjas olev raha saldo 95 miljonit eurot on kogu AS Riverito kontserni kuuluvate ettevõtete kontodel kokku olev raha saldo seisuga 31.12.2015. AS Riverito kontserni kuulub kokku 78 erinevat äriühingut AS Riverito kontserni kuulub kokku 78 erinevat äriühingut, mis annavad tööd ligikaudu 830 inimesele Eestis, Lätis ja Leedus ning nende ettevõtete kogukäive oli 2015. aastal kokku 293 miljonit eurot."

Loe Ekspressi artiklit täispikkuses siit ja Toomas Annuse protesti Äripäevast siit.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed