Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 1. september 2016

Riho Koost lahkub Swecost

Autor: Sweco

Sweco Projekt AS ja Sweco EST OÜ (endine Vealeidja OÜ) juhatuse esimees Riho Koost lahkus 31. augustil Sweco kontserni ettevõtetest. Ettevõtete juhtimise võtavad üle senised juhatuse liikmed Keijo Vaher (Sweco Projekt AS) ja Tarmo Needo (Sweco EST OÜ).

Riho Koost on juhtinud Sweco EST`i 17 aastat ja Sweco Projekti 2,5 aastat. „Muutused on olulised meie ümber ja on oluline ka ise nendega kaasas käia. Minu lahkumine Sweco ettevõtetest on muutus ja loodan, et see toob kaasa omakorda teisi olulisi ja positiivseid otsuseid, mis teeb Sweco ettevõtted veelgi tugevamateks ja edukamateks“ sõnas Koost.

Koosti sõnul sündis otsus lahkuda tema enda initsiatiivil: „Tänasel päeval on tööd ehitusmaastikul palju ja lahkun headel aegadel. Swecos töötavad tunnustatud eksperdid ja edasi saab minna ainult paremaks. Tean, et ettevõtted on heades kätes“.

Sweco Eesti teenuseportfell on väga laiahaardeline. Sweco Projekt AS tegutseb projekteerimise valdkonnas ja Sweco EST OÜ ehituse omanikujärelevalve ning konsultatsiooni alal. Sweco on rahvusvaheline kontsern, mis pakub kvalifitseeritud ja kõrge kompetentsitasemega konsultatsiooniteenuseid. Sweco AB on Euroopa üks juhtivaid konsultatsiooni ettevõtteid omades allüksusi 15 riigis.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688