Vink: Koidula piiripunkt jättis tulemustele jälje

Foto: Raul Mee

Nordeconi juhatuse esimees Jaano Vink on teise kvartali majandustulemusi kommenteerides kõige vähem rahul sellega, et kuigi riigikohtu otsusega jõudis lõpule vaidlus TREV2ga Koidula piirpunkti ehituse üle, avaldas see mõju majandustulemustele.

Vink meenutas, et TREV2 jättis Nordeconi nendes töödes partnerina üksi ja lahkus objektilt ning Nordecon pidi pingelise ja keerulise objekti oma täiendavaid ressursse kasutades lõpuni ehitama. Vaidlus käis tema sõnul selle üle, et need kulud oleksid kaetud.„Pikas juriidilises jadas saime küll positiivse kohtulahendi, aga rahalises mõttes olime sunnitud suurusjärgus 300 000 eurot korstnasse kirjutama, mis meie tulemust mõnevõrra vähendas,“ rääkis Vink Äripäevale. 

Nordeconi juhile teeb meelehärmi, et riigile õigeaegselt ja korrektselt ning kvaliteetselt üle antud Koidula piiripunkt annab veel mitu aastat hiljem aktsionäridele sellise tagasilöögi.

Loe täispikkuses artiklit Äripäevast ja tutvu Nordeconi esimese poolaasta majandustulemustega siin.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785