Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. juuli 2016

Bauhof saab uue tegevjuhi

Autor: Meeli Küttim

Ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügiketi Bauhof tegevjuhina alustab 1. augustist tööd Irina Raudsepp, kellel on varasemast pikk juhtimiskogemus K-rauta kauplusteketis ning Rimi hüper- ja supermarketite ketis.

"Irina Raudsepal on pikaajalised ja mitmekülgsed kogemused jaekaubanduses ning meie tegevussektorist selge arusaam. Irina on hinnatud kui professionaal ning meeskonnamängija - seetõttu teeb see suurt rõõmu, et ta otsustas Bauhofiga liituda," ütles Bauhofi senine tegevdirektor Mart Vau pressiteates.

«Kahtlemata on tegemist suure väljakutsega – asuda juhtima üht suurimat jaekaubandusettevõtet. Olen selle võimaluse eest tänulik,» ütles Irina Raudsepp. «Usun, et minu varasemad kogemused tulevad siinkohal kasuks ja suudan Bauhofi arengusse panustada ning ettevõtte hea käekäigu eest seista,» lausus Raudsepp.Bauhofi uue tegevjuhi otsingu aitas läbi viia personaliotsingufirma Amrop.Bauhof kuulub MyInvest gruppi. Bauhofi 2015. aasta käive oli ligi 84 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis 13 kauplust, ettevõttes töötab 450  inimest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688