Standard sisustab Hiltoni ka Münchenis

Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm  Foto: Veiko Tõkman

Värskelt Flughafen München GmbH-ga sõlmitud leping hõlmab hotelli juurdeehituse 162 numbritoa sisustamist.

„Tegemist on pretensioonika projektiga, mis hõlmab mööbli projekteerimist, valmistamist, logistikat ning paigaldusteenust. Lisaks omavalmistatud mööblile sisaldab leping ka muude hotellispetsiifiliste sisustustoodete pakkumist, mille leidmisel kasutame häid koostööpartnereid,“ rääkis Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm. „Standardi jaoks on tegemist viimaste aastate ühe kallima ja mahukama projektiga.“

Priit Tamme kinnitusel said tehingu võitmisel määravaks ettevõtte tugevad referentsid, kogemus ja rahvusvaheline tuntus hotellide sisustamise segmendis. „Sisustamine põhimõttel „all in one“ on järjest rohkem Standardi müügistrateegia igapäevane osa. See tähendab, et me ei tegele enam puhtalt mööbli projekteerimise ja valmistamisega, vaid meil on võimalus juhtida kogu sisustamise protsessi alates ideest, lõpetades valmis interjööriga,“ selgitas Tamm.

Standard on tegutsenud Saksamaal kümme aastat, kuid eelmisel aastal saavutati Priit Tamme sõnul turul läbimurre. „Saksamaa kasvab 2016. aastal Standardi suurimaks ekspordituruks. Käesoleval aastal on meil peale Hiltoni lõpetada seal veel neli mahukat hotelliprojekti. Hoogu on juurde andnud ka see, et meil on Saksamaal oma müügiesindaja ning Tallinnast saksakeelne projektijuhtimine.“

Varem on AS Standard läbi viinud sisustusprojektid kolmes Hiltoni ketti kuuluvas hotellis: Helsingis Vantaa lennujaamas ja Hilton Strand Hotelis ning äsjavalminud Hilton Park Hotelis Tallinnas.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785