Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 16. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Standard sisustab Hiltoni ka Münchenis

Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm
Foto: Veiko Tõkman
Värskelt Flughafen München GmbH-ga sõlmitud leping hõlmab hotelli juurdeehituse 162 numbritoa sisustamist.

„Tegemist on pretensioonika projektiga, mis hõlmab mööbli projekteerimist, valmistamist, logistikat ning paigaldusteenust. Lisaks omavalmistatud mööblile sisaldab leping ka muude hotellispetsiifiliste sisustustoodete pakkumist, mille leidmisel kasutame häid koostööpartnereid,“ rääkis Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm. „Standardi jaoks on tegemist viimaste aastate ühe kallima ja mahukama projektiga.“

Priit Tamme kinnitusel said tehingu võitmisel määravaks ettevõtte tugevad referentsid, kogemus ja rahvusvaheline tuntus hotellide sisustamise segmendis. „Sisustamine põhimõttel „all in one“ on järjest rohkem Standardi müügistrateegia igapäevane osa. See tähendab, et me ei tegele enam puhtalt mööbli projekteerimise ja valmistamisega, vaid meil on võimalus juhtida kogu sisustamise protsessi alates ideest, lõpetades valmis interjööriga,“ selgitas Tamm.

Standard on tegutsenud Saksamaal kümme aastat, kuid eelmisel aastal saavutati Priit Tamme sõnul turul läbimurre. „Saksamaa kasvab 2016. aastal Standardi suurimaks ekspordituruks. Käesoleval aastal on meil peale Hiltoni lõpetada seal veel neli mahukat hotelliprojekti. Hoogu on juurde andnud ka see, et meil on Saksamaal oma müügiesindaja ning Tallinnast saksakeelne projektijuhtimine.“

Varem on AS Standard läbi viinud sisustusprojektid kolmes Hiltoni ketti kuuluvas hotellis: Helsingis Vantaa lennujaamas ja Hilton Strand Hotelis ning äsjavalminud Hilton Park Hotelis Tallinnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785