Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: vaata, kuidas ehitati betoontee katselõiku

Foto: Lemminkäinen
Rekonstrueeritud teelõik avatakse liiklusele 2016. aasta juulis. Katselõik rajati uurimaks võimalusi teede vastupidavuse parandamiseks.

Betoonist katselõigu ehitustöödega alustati Paldiski maantee rekonstrueerimistööde käigus 9. mail . Katselõiguna valati 230-meetrisele lõigule 25 cm paksune betoonkate ja 310-meetrisele lõigule 20 cm paksune betoonkate, mis kaeti 5 cm paksuse kulumiskihiga.

Tee-ehitusobjekti peatöövõtja oli Lemminkäinen Eesti AS. Teelõigu eksperimentaalset betoonosa ehitas saksa allhankija Beton Technik.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785