VKG Plokk kasvatas müüki kolmandiku võrra

Jaak Saar
Jaak Saar

Ehitusplokkide tootja VKG Plokk OÜ toodangu müük kasvas selle aasta nelja esimese kuuga üle 30%. Lisaks eesti-sisesele kasvule õnnestus ettevõttel suurendada ka eksporti. Ettevõtte juhi Jaak Saare hinnangul tõi edu tootearendus.

Eestis müüdi Roclite kive 15% rohkem  ning eksporditi 40% rohkem kui 2015. aasta samal perioodil. Põhilised ekspordisuunad on Läti ja Leedu, teatas ettevõte.

VKG Plokk OÜ juhatuse liikme Jaak Saare sõnul on uuendatud Roclite plokkide valikut ning laiendatud terviklikku tootevalikut, mis annab ehitajale korraga kõik vajamineva.

„Erilist heameelt teeb müügikasv koduturul – Eestis. Usun, et meie arendused  kvaliteedi ja valiku osas on Eesti ehitajale korda läinud,” sõnas Jaak Saar. „Oleme muutnud oma poorbetoonplokkide kuivtihedust 500-lt 400-le kg/m3 kohta, mis  muudab müüriplokki poorsemaks ja soojapidavamaks. Tänavu on oodata ka uusi tootearendusi ning lisatooteid,” lisas Saar.

 „Tänu aasta alguses läbi viidud tehase modifitseerimisele, mille raames paigaldati auru rekuperatsioonisüsteem, õnnestus meil märkimisväärselt langetada nii energia kui teiste ressursside kulusid,” ütles Jaak Saar.  „Tulemusena, koos maagaasi aktsiisi vabastamisega säästame arvestuslikult 20% energiat,” lisas Saar.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed