Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VKG Plokk kasvatas müüki kolmandiku võrra

Jaak Saar
Foto: VKG Plokk
Ehitusplokkide tootja VKG Plokk OÜ toodangu müük kasvas selle aasta nelja esimese kuuga üle 30%. Lisaks eesti-sisesele kasvule õnnestus ettevõttel suurendada ka eksporti. Ettevõtte juhi Jaak Saare hinnangul tõi edu tootearendus.

Eestis müüdi Roclite kive 15% rohkem  ning eksporditi 40% rohkem kui 2015. aasta samal perioodil. Põhilised ekspordisuunad on Läti ja Leedu, teatas ettevõte.

VKG Plokk OÜ juhatuse liikme Jaak Saare sõnul on uuendatud Roclite plokkide valikut ning laiendatud terviklikku tootevalikut, mis annab ehitajale korraga kõik vajamineva.

„Erilist heameelt teeb müügikasv koduturul – Eestis. Usun, et meie arendused  kvaliteedi ja valiku osas on Eesti ehitajale korda läinud,” sõnas Jaak Saar. „Oleme muutnud oma poorbetoonplokkide kuivtihedust 500-lt 400-le kg/m3 kohta, mis  muudab müüriplokki poorsemaks ja soojapidavamaks. Tänavu on oodata ka uusi tootearendusi ning lisatooteid,” lisas Saar.

 „Tänu aasta alguses läbi viidud tehase modifitseerimisele, mille raames paigaldati auru rekuperatsioonisüsteem, õnnestus meil märkimisväärselt langetada nii energia kui teiste ressursside kulusid,” ütles Jaak Saar.  „Tulemusena, koos maagaasi aktsiisi vabastamisega säästame arvestuslikult 20% energiat,” lisas Saar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785