11 mai 2016

Merko ehitab Riiga 85 korterit

Skanstes Parks korteriarendusprojekti esimese etapi kortermajad.  Foto: Merko Ehitus

Merko Ehituse kontserni kuuluv SIA Merks käivitas Riias Skanstese piirkonnas Skanstes Parks korteriarendusprojekti teise etapi ehituse. 85 korteriga kaks kortermaja aadressidel J. Dikmana 4 ja Vesetas 15 valmivad 2017. aasta suvel.

Projekti esimese etapi Grostonas 12 kortermaja 52 korteriga ehitus valmib 2016. aasta lõpus, teatas ettevõte.

Skanstes Parks korteriarendusprojektis on kokku 137 korterit suurusega vahemikus 50-145 ruutmeetrit. Korteritel on avar rõdu, esimese korruse korteritel terrass ning ülemise korruse omadel katuseterrass. Energiasäästliku maja igas korteris on soojustagastusega ventilatsioon, mis varustab korterit värske õhuga ning tagab kõikides tubades ühtlase õhujaotuse. Panipaigad asuvad hoone esimesel ning maa-alusel korrusel koos parkimiskohtadega. Turvalisuse tagavad eraldi sissepääsud, videokaameraga fonolukk ning turvakaamerad hoone katusel. Korterite ruutmeetri hind algab 2 200 eurost.

Skanstes Parks asub Skansteses, mis on Riia üks perspektiivikamaid uusi piirkondi. Projekti läheduses paiknevad koolid, kauplused ja park. SIA Merks on Skanstese piirkonda rajanud varem Skanstes Virsotnes ja Skanstes houses elamukompleksid, multifunktsionaalse halli Arēna Rīga ning kaks büroohoonet.

SIA Merks on Läti ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener- ja elamuehituse töid ning kuulub Läti juhtivate elukondliku kinnisvara arendajate sekka.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785