29. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swiss Property laseb omanikul tarkvara abiga majaehitust jälgida

Swiss Property
Foto: Swiss Property koduleht
Eestis tegutsev Šveitsi taustaga luksusmajade tootja Swiss Property on esimene ettevõte maailas, kellele üks suurim majandustarkvaratootja SAP AG juurutas kaasaegseima protsessi- ja majandusjuhtimistarkvara. SAP Estonia juhi Tiit Partsi sõnul on väga erandlik kui globaalne ettevõte juurutab oma võtmetoote esimesena Eesti ettevõttele.

Partsi kinnitusel modelleerib kinnisvaraarendusega tegelev Swiss Property koos kliendiga maja ning tarkvara näitab reaalajas, kuidas erinevate detailide vahetamisega muutub hind, tarneaeg ja teised ehituslikud detailid. “Seni tuli selliseid küsimusi pikalt kalkuleerida ja edasi-tagasi põrgatada,” rääkis Parts.

“Uus tarkvara muudab müügi- ja planeerimisprotsessi läbipaistvaks ja kiireks. Paljud tööstusharud liiguvad just sellise reaalajas lahenduse poole,” lisas Parts.

Swiss Property protsessi- ja IT-juhi Jaan Saare sõnul on väikesel ettevõttel suured ambitsioonid. “Meil oli vaja tulevikukindlat platvormi, mis toetab ehituse tootetsüklit ning pakub klientidele moodsaima ja kiireima lahenduse,” ütles Saar.

Kuidas pidi Swiss Property Eesti meeskond ettevõttes protsessid lahti kirjutama, milliseid tulemusi uus protsessijuhtimise ja majandustarkvara aitab saavutada, kuidas see muudab ettevõtte igapäeva tööd lihtsamaks? Mida on teiste valdkondade protsessijuhtimise kujundajatel sellest kogemusest õppida? Kõike seda saab kuulda Swiss Property IT ja protsessijuhtimise juhilt endalt 28. aprillil Ülemiste SpaceX sündmuskeskuses toimuval Täiusliku ärijuhtimise konverentsil: Protsessijuhtimine 2016. Lisainfo ja registreerimine konverentsi kodulehel.

„SAP S/4 Hana“ on SAP AG ressursiplaneerimistarkvara neljas põlvkond, mis põhineb maailma kiireimal analüüsitarkvaral HANA. Äritarkvara kasutab analüüsiks ainult algandmeid, mis annab reaalajas täpseima ülevaate ning vähendab vajalike andmebaaside mahtu senisega võrreldes kümneid kordi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785