29. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ehitusettevõtjad Euroopa gasellide TOPis

5000 Euroopa ettevõtet on kasvanud enam kui 90 - 12 000% viimase kolme aastaga
Foto: The Inc
Kakskümmend kuus Eesti ehitusettevõtjat on märgitud ära Euroopa gasellide TOP 5000 tabelis. Esimene Eesti ehitusettevõte asub tabelis 500.-l kohal

Ärijuhtimise ajakiri ning portaal Inc. on ritta pannud Euroopa edukamad ja kiiremini kasvavad ettevõtted. Ehitusuudised tegi tabelist väljavõtte Eesti ehitusetevõtete kohta ning sõelale jäi 26 ettevõtet. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785