17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eventus ja Nordecon ehitavad Smarterni logistikakeskuse suuremaks

Smarteni logistikakeskus
Foto: Smarten
Eventus Ehitus OÜ ja Nordecon Betoon OÜ sõlmisid lepingu Nordassets OÜ-ga Rae valda AS-ile Smarten Logistics logistikakeskuse II etapi ehitamiseks. Ehitustööde maksumus on ligi 3,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

„2014. aastal alustatud koostöö Nordassets OÜ-ga saab loogilise jätku – ehitame koos Eventus Ehitus OÜ-ga juba möödunud aastal valminud Smarten Logistikakeskuse juurde laokompleksi teise etapi,“ rääkis Nordecon Betoon OÜ juhataja Mait Rõõmusaar. „Ehitustöödega hakkame peale aprillis ning praeguste plaanide kohaselt anname valmis hoone tellijale üle 2017. aasta veebruaris. Kokku rajame teises etapis ligikaudu 13 000 ruutmeetrit netopinda,“ lisas Rõõmusaar.

Tallinna-Tartu maantee vahetusse lähedusse, Rae valda rajatavas Smarteni logistikakeskuses saab kokku olema ligikaudu 45 000 ruutmeetri suurune kompleks. Esimese, 17 000 ruutmeetrise kompleksi ehitus valmis 2015. aasta jaanuaris.

Projekti osapooled

Eventus Ehitus OÜ, kes on 2005. aastal asutatud ehituse peatöövõtu ja projektijuhtimisega tegelev ettevõte. Nordecon Betoon OÜ, kes on  orienteeritud valdavalt betoonkonstruktsioonide projekteerimisele, ehitusele ja peatöövõtule ning  kuulub Nordeconi ehituskontserni. Nordassets OÜ on Eesti kapitalil kinnisvaraarendus ettevõte, kes on spetsialiseerunud lao- ja tootmishoonete arendamisele ning tellijana AS Smarten Logistics, kes on Eesti kapitalil põhinev kolmanda osapoole logistika (3PL) teenusepakkuja Eestis. Ettevõte opereerib laohoonetes, mille üldpind on praegu rohkem kui 45 000 ruutmeetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785