Meenutagem: Hiltoni ehituse lõpuspurt

Hiltoni hotell Tallinnas
Hiltoni hotell Tallinnas

Veebruaris kui Hiltoni hotelli ehitustööd hakkasid lõpule jõudma, oli Ehitusuudistel oli suurepärane võimalus koos Hiltoni hotelli ehituse projektijuhi Indrek Tartoga heita pilk nii juba valmis saanud tubadele kui ka veel töös olevatele sviitidele ja külaliste ruumidele. Käisid veel viimased jõupingutused.

Tarto sõnul on ehitus kulgenud plaanipäraselt. “Eks ikka ole ette tulnud muutusi, mille osas tuleb kohapeal otsuseid langetada, kuid praegu ollakse graafikus ning tööd saavad tehtud õigeaegselt. Õnneks on tellija leping võimaldanud meil teha otsuseid, mille tulemusel oleme algseid projekti lahendusi saanud veelgi paremaks muuta. Eks mõnest asjast on pidanud loobuma, ent neid pole palju. Pigem on muudetud reaalset tulemust veelgi funktsionaalsemaks,” märkis Tarto.

Tarto sõnul saab Tallinnasse ehitatud Hiltoni hotell olema isegi paremate lahendustega ja funktsionaalsustega kui seda on nii mõnigi Hiltoni hotell mõnes teises maailma riigis. Tarto sõnul on loomulikult suur rõhk kvaliteedil. Ent midagi müstilist või eriti keerulist hotelli ehituse puhul ei olnud. Pigem on andnud hea kogemuse meeldiv koostöö ning usaldus tellijaga (OEG Grupp - toim). 

Tarto sõnul on projekt valmis hinnanguliselt 95% ning käimas on viimased sisetööd, mille osas pole kahtlust, et need õigeaegselt valmis ei saa.

Pärast ehitustööde lõppu peaksid hotelli saabuma juba Hiltoni hotelliketi inimesed, kes viivad läbi põhjalikuma kontrolli, kas kõik vastab nende nõuetele. Pärast hotelliketi järelevalvet ning vajadusel vaegtööde teostamist, saab hakata ette valmistama hotelli avamist. Hotelli avamise täpne kuupäev pole veel paigas, kuid OEG esindaja kinnistusel saab see toimuma tänavu suvel.

Vaata galeriid Hiltoni hotelli ehituse lõpuspurdist.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed