Maailmaklassi ehituse töötuba annab väärtuslikke täiendõppe punkte

Ehitus
Ehitus

31. märtsil viib mõjukaim ja juhtivaim Inglismaa ehitusstrateeg Don Ward Tallinnas läbi ehituse maailmaklassi töötoa, kus ta selgitab, kuidas välismaa ehitussektori ettevõtted oma projektide ja ettevõtete kasumlikkust, efektiivsust ja konkurentsivõimet kasvatavad. Töötuba annab nüüd ka väärtuslikke täiendõppe punkte.

Eesti Ehitusinseneride Liit kannustab ehitussektoris töötavaid spetsialiste saavutama kõrge kvalifikatsiooni tase. Et saada endale ehitusinseneri kõrge kutse tase, tuleb ühe osana läbida erialaste spetisialistide poolt läbi viidud koolitusi.

Ehitusuudiste ja Eesti Ehitusinseneride Liidu koostöö tulemusena annab 31. märtsil toimuv praktiline töötuba "Ehituse maailmaklassi töötoa: Kuidas lahendada probleeme ja tõsta tootlikkust ehituses?" 5,8 täiendõppe punkti (TP).

NB! Töötuba hõlmab sünkroontõlget eesti keelde!   

Don Wardi ehitussektorile mõeldud töötuba on valitud üheks viimase aja parimaks nii Inglismaal, Taanis, Rootsis, Norras kui ka Dubais ja Hiinas.

Lisainfo ja registreerimine töötoa kodulehel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed