Millised on ehitusettevõtjate plaanid 2016. aastal töötajate ning eelarvega?

Töö kõrgustes
Töö kõrgustes

Esitasime ehitusettevõtkjatele kaks küsimust. Kas plaanite saabunud aastal võtta juurde uusi töötajaid ning millist eelarvet alanud aastal planeerite. Küsimustele vastasid Nordlin, SA.MET, Purustaja ning Housers Grupp juhid.

Kas plaanite saabunud aastal võtta juurde uusi töötajaid?

Ülo Nordlin, Nordlin OÜ
Head töötajad on meile alati oodatud.

SA.MET juhataja Janus Metsa
Meie olemasolev juhtimispersonal võimaldab käivet suurendada vähemalt kaks korda. Seda näitab asjaolu, et parimatel kuudel on käive neli korda suurem keskmisest käibest. Vajadusel juhib projekte ka juhatuse esimees. Kui kedagi juurde vajame siis suuremastaabilist eritööde projektijuhti lisaks juba hästi toimivale eritööde meeskonnale.

Hausers Grupp OÜ Tomy Saaronen
Kohe algava aasta alguses liituvad meie meeskonnaga kaks uut töötajat ja loodan, et ettevõtte endiselt jätkab kasvamist, ning meie tublisse meeskonda tuleb juurde andekaid inimesi. Aga kõige tähtsam on hoida olemasolevaid töötajaid, sest ehitusturul käib jälle ebameeldiv töötajate ülemeelitamine.

Millist eelarvet alanud aastal planeerite?

Purustaja Kuido Kaskla
Usun, et ehitustööde mahud jäävad möödunud aasta tasemele, pigem pöörame suuremat tähelepanu tähtaegadele ja tööde kvaliteedile.

SA.MET Jaanus Metsa
Kuna omame Pärnus kahte 60 korteriga elamu arendusprojekti, millel on olemas projektid ja ehitusload siis ennustan firmale kiiret käibe kasvu. Arendus algab kohe kui saabub veendumus, et Pärnu vajab uusi hästi ehitatud ja hästi soojustatud, ekspluatatsioonis odavaid,  kortereid. Pangad ja kinnisvara müüjad ootavad meie signaali.

Tomy Saaron Hausers Grupp OÜ
Miinimum eesmärk on hoida käibemaht sama mis oli 2015 aga loodame, et suudame 10-20% mahtu kasvatada. Eks kõigil konkurentidel on samad plaanid ja meie väiksel turul on see paras katsumus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed