25. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millised on ehitusettevõtjate plaanid 2016. aastal töötajate ning eelarvega?

Foto: Andres Haabu
Esitasime ehitusettevõtkjatele kaks küsimust. Kas plaanite saabunud aastal võtta juurde uusi töötajaid ning millist eelarvet alanud aastal planeerite. Küsimustele vastasid Nordlin, SA.MET, Purustaja ning Housers Grupp juhid.

Kas plaanite saabunud aastal võtta juurde uusi töötajaid?

Ülo Nordlin, Nordlin OÜ

Head töötajad on meile alati oodatud.SA.MET juhataja Janus Metsa

Meie olemasolev juhtimispersonal võimaldab käivet suurendada vähemalt kaks korda. Seda näitab asjaolu, et parimatel kuudel on käive neli korda suurem keskmisest käibest. Vajadusel juhib projekte ka juhatuse esimees. Kui kedagi juurde vajame siis suuremastaabilist eritööde projektijuhti lisaks juba hästi toimivale eritööde meeskonnale.Hausers Grupp OÜ Tomy Saaronen

Kohe algava aasta alguses liituvad meie meeskonnaga kaks uut töötajat ja loodan, et ettevõtte endiselt jätkab kasvamist, ning meie tublisse meeskonda tuleb juurde andekaid inimesi. Aga kõige tähtsam on hoida olemasolevaid töötajaid, sest ehitusturul käib jälle ebameeldiv töötajate ülemeelitamine.

Millist eelarvet alanud aastal planeerite?

Purustaja Kuido Kaskla

Usun, et ehitustööde mahud jäävad möödunud aasta tasemele, pigem pöörame suuremat tähelepanu tähtaegadele ja tööde kvaliteedile.SA.MET Jaanus Metsa

Kuna omame Pärnus kahte 60 korteriga elamu arendusprojekti, millel on olemas projektid ja ehitusload siis ennustan firmale kiiret käibe kasvu. Arendus algab kohe kui saabub veendumus, et Pärnu vajab uusi hästi ehitatud ja hästi soojustatud, ekspluatatsioonis odavaid,  kortereid. Pangad ja kinnisvara müüjad ootavad meie signaali.Tomy Saaron Hausers Grupp OÜ

Miinimum eesmärk on hoida käibemaht sama mis oli 2015 aga loodame, et suudame 10-20% mahtu kasvatada. Eks kõigil konkurentidel on samad plaanid ja meie väiksel turul on see paras katsumus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785