17. detsember 2015

Minister nimetas Teede Tehnokeskuse nõukogu uued liikmed

Autor: Andres Haabu

Rahandusministri ettepanekut arvesse võttes kinnitas majandus- ja taristuminister Kristen Michal viie riigiettevõtte nõukogudesse uued liikmed, sh AS Teede Tehnokeskus, AS-i Eesti Loots, AS-i Eesti Post, Lennuliiklusteeninduse AS, Elering AS ja AS-i Saarte Liinid.

AS Teede Tehnokeskuse nõukogu liikmeteks määras minister Erko Vallbaumi ja Tõnis Kõivu. Tõnis Kõivu varasem töökogemus RK Riigieelarve kontrolli komisjoni liikmena ning õiguslik akadeemiline taust on andnud kogemuse, mida kasutada AS-is Teede Tehnokeskus.Lisaks on ta pikalt olnud RMK auditikomitee esimees.

Erko Vallbaum on hästi kursis maanteetranspordi ja logistikasektoriga. Ta on transpordiettevõtte AS Lajos juhataja. Minister kutsus nõukogu liikmete kohalt tagasi Aare Heinvee ja Lauri Laatsi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688