Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 26. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconi tütar sai Ukrainas hiigellepingu

Nordecon AS juhatuse esimees Jaano Vink
Autor: Andres Haabu
Nordecon ASi Ukraina tütarettevõte OOO Eurocon Ukraine ja OOO Prosperitatis sõlmisid Kiievi oblastisse korterelamute rajamise peatöövõtu lepingu.

Nordeconi teatel sõnastab raamleping Brovary linnas ligi 80 ha suurusele kinnistule ligi 500 000 ruutmeetri elamispinna ning neid teenindava infrastruktuuri ja parkimisrajatiste, lasteaedade ja kooli rajamise, plaani järgi kaheksa aasta jooksul.

Raamlepingu järgi on tööd jaotatud 25 etappi ning iga etapi ehitus-, rahaline ja ajamaht määratakse eraldi lepinguga, teatas ettevõte börsile. Eurocon Ukraine töötab projektijuhtimismeetodil avatud arvetega.Iga tööetappi alustatakse üksnes tellija tellimiskirja alusel ning pärast tasutud ettemaksu. Summadele lisandub kokkuleppeline peatöövõtja tasu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785