10. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurss „Aasta Ehitusprojekt“ ootab kandidaate

Aasta ehitusprojekt 2014 Viljandi Gümnaasium, peaprojekteerija SALTO AB OÜ
Foto: SALTO AB OÜ
Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit (EKEL) kuulutas välja konkursi „Aasta Ehitusprojekt 2014/2015“. Konkursiga soovitakse kaasa aidata ehituskonsultatsiooniteenuste sh. projekteerimise kvaliteedi, projekteerimisettevõtjate maine ning tellijate teadlikkuse tõusule.

Konkursile võib esitada ehitisi (hooneid ja rajatisi), mis on Eestis registreeritud ettevõtte poolt projekteeritud. Ehitis peab olema valmis ehitatud ja tellijale üle antud perioodil 01.01.2014 kuni 01.10.2015. Konkursile võivad esitada töid nii era- kui juriidilised isikud.  

Tööde puhul hinnatakse projekti terviklikkust  sh. esteetilist sobivust ümbritsevasse keskkonda, funktsionaalsust, ökonoomsust, objekti projekteerimise professionaalsust, kvaliteeti ja innovaatilisust ning teisi asjaolusid, mis konkreetse ehitise puhul lõpptarbija jaoks olulised, samuti realiseeritud lõpptulemust. 

Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta võetakse vastu perioodil 10.11.2015 kuni 09.12.2015

Konkursi tingimused ning ankeet kandidaadi esitamiseks on saadaval EKELi kodulehel  www.ekel.ee  

Eelnevalt on tiitli võitnud:

2013 Viljandi Gümnaasium, peaprojekteerija SALTO AB OÜ

2012 Lennusadam, peaprojekteerija KOKO Arhitektid OÜ

 

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit (EKEL) on ehituskonsultatsiooniteenuseid osutavate ettevõtete ühendus, kuhu kuulub 62 liiget (nii arhitekti- kui inseneribürood) ca 620 töötajaga. 

EKEL on Insenerkonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC), Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliidu liige.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785