5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Need on maailma parimad katused 2015

Neubau Buschenschank Wutte, Wagner Dach GmbH
Foto: Jürgen Pronegg
28.-31.oktoobrini 2015 leidis Saksamaal Königswinteris aset juba 63. maailma katusemeistreid ühendava organisatsiooni IFD (International Federation of Roofing Trade) kongress, kus kuulutati välja maailma parimad katused ja fassaadid. Eesti katuse- ja fassaadimeistrite tööd seekord parimate hulka ei mahtunud.
Wadhurst church, Clarke Roofing Southern LTD, Frank Clarke
Foto: http://www.ifd-roof.com/
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785